Gratis Adviesgesprek
Ik help mensen met chronische pijnklachten van hun pijn af middels de "Triggerpoint Reset Methode"

Triggerpoint coach omgeving Almere
Als triggerpoint coach voor de omgeving Almere bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn zachte behandelingstechnieken zijn zeer effectief in het bestrijden van chronische pijnklachten. Daarbij maak ik geen gebruik van symptoombestrijding maar wordt er aan de hand van de triggerpoint reset methode naar de daadwerkelijke oorzaak van de pijn gezocht. Zo ontstaat er een effectieve behandeling waarbij chronische pijnklachten geen invloed meer hebben op uw welzijn en kwaliteit van leven.

Als ervaren triggerpoint coach in Almere sta ik dan ook graag voor u klaar. Ons prettig en pijnvrij voelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen ervaren pijnklachten zonder dat daar een directe aanleiding voor is. Daarbij kunt u denken aan spanningsklachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn. Deze vorm van pijn kan u flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden, maar tast tevens uw kwaliteit van leven aan.
Ook uitstralingspijn is een veelgehoorde klacht als het gaat om chronische pijnklachten. Deze uitstraling kan zich voor doen in bijvoorbeeld de benen, armen of handen. Hoewel er niet een directe oorzaak is aan te wijzen voor de pijn, heeft dit wel degelijk een negatieve invloed op u als mens. In dat geval sta ik als triggerpoint coach in Almere graag voor u klaar.
Triggerpoint coach aan huis in Almere
De triggerpoint reset methode bestaat uit zachte behandeltechnieken welke zich naast de pijnklachten ook richt op uw onderbewustzijn. In veel gevallen ligt hier de oorzaak van uw chronische pijnklachten. Doordat ik me tijdens mijn behandeling ook richt op mind-body-coaching, kunnen chronische pijnklachten effectief bestreden worden. Niet alleen voor de korte termijn, maar zeker ook voor in de lange termijn.

Triggerpoint coach Almere
Waar andere technieken zich vooral richten op de bestrijding van de symptomen, kijk ik graag naar het totaalbeeld. Zo weet u zeker dat chronische pijnklachten verdwijnen en zich niet op een andere plaats binnen het lichaam openbaren. Als reset coach in Almere bied ik dan ook een blijvende oplossing tegen vervelende pijnklachten zoals hoofdpijn of uitstralingspijn. Tijdens mijn behandelingen vind ik het nemen van voldoende tijd zeer belangrijk.
Dit komt de effectiviteit van het traject ten goede. Om een goede indruk te krijgen van de pijnklachten die u ervaart, hanteer ik een intake van 2 uur. Daarin breng ik samen met u de aanwezige klachten en problemen in kaart. Zo kan er een persoonlijk en op maat gemaakt traject aangeboden worden welke tevens bij u thuis plaats kan vinden. Als u een oplossing voor chronische pijnklachten zoekt sta ik als triggerpoint coach in Almere graag voor u klaar.

TERMS I PRIVACY I LEGAL

All Rights Reserved 2019.
Powered By ClickFunnels.com