Gratis Adviesgesprek
Ik help mensen met chronische pijnklachten van hun pijn af middels de "Triggerpoint Reset Methode"
Reset coach in Almere
Als reset coach in Almere sta ik graag voor u klaar. Deze mind-body coaching zorgt er door middel van een doelgerichte aanpak voor dat chronische pijnklachten verdwijnen. Dit doe ik aan de hand van de triggerpoint reset methode. Als ervaren reset coach voor de omgeving Almere bent u bij mij dan ook aan het juiste adres. Chronische klachten zijn veel voorkomend. 2 op de 10 Nederlanders heeft er last van of ooit gehad. Ook heeft het een zeer vervelende uitwerking op uw dagelijkse werkzaamheden.
Daarnaast heeft deze pijn ook een negatieve invloed op uw welzijn. Door deze constant aanwezige pijn wordt u niet alleen belemmerd in de bewegingen die u maakt. Ook mentaal brengt chronische pijn beperkingen en obstakels met zich mee. Als reset coach in Almere werk ik middels de reset toe naar meer bewustwording. Naast het toepassen van de triggerpoint behandeltechniek, richt ik mij ook op mind-body coaching.
In veel gevallen ligt de oorzaak voor chronische pijnklachten in ons onderbewustzijn. Door te werken aan uzelf kunnen deze vervelende en storende pijnklachten in combinatie met coaching verholpen worden. Als reset coach in Almere pas ik een zachte behandelmethode toe waarbij pijnvrije technieken worden gebruikt. Door ook het mind-body aspect mee te nemen ontstaat er een blijvende oplossing voor chronische pijnklachten.
Ervaren reset coach omgeving Almere
Als triggerpoint reset coach in Almere weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede mentale en fysieke balans is. Chronische pijnklachten kunnen worden veroorzaakt door onderdrukte emoties door het onderbewustzijn. Hierdoor kunt u te maken bijven houden met terugkerende pijnklachten. Hierdoor kunt u te maken blijven houden met terugkerende pijnklachten en fybromyalgie.
Reset Coach Almere
Anders dan andere pijnbestrijding technieken/methodes, maak ik als reset coach in Almere geen gebruik van symptoombestrijding. Door juist de onderliggende oorzaak van de klachten aan te pakken, ontstaat er een effectieve behandeling welke voorkomt dat chronische pijnklachten terugkeren of elders in het lichaam tot uiting komen. Daarnaast ontstaat er door deze behandeling meer bewustwording waardoor de triggerpoint reset methode zeer effectief is als oplossing tegen chronische pijnklachten.
Binnen het traject besteed ik tevens veel aandacht aan meer bewustwording waardoor u echt aan uzelf gaat werken. Als reset coach in Almere kunt u bij mij tevens terecht voor een gratis adviesgesprek. Samen met u wordt de invulling van het traject bepaald. Voor een behandeling kom ik tevens graag bij u thuis als dat gewenst is. Neem vrijblijvend contact met mij op als u meer informatie wenst over mijn werk als reset coach in Almere.

TERMS I PRIVACY I LEGAL
All Rights Reserved 2019.
Powered By ClickFunnels.com