Gratis Adviesgesprek

Ik help mensen met chronische pijnklachten van hun pijn af middels de "Triggerpoint Reset Methode"
Blijvende oplossing voor chronische pijnklachten
Als u op zoek bent naar een oplossing voor chronische pijnklachten, sta ik als reset coach graag voor u klaar. Deze behandelingstechniek richt zich op een totaalaanpak van zowel lichaam als geest. Zo voorzie ik u van een blijvende oplossing voor de chronische pijnklachten die u belemmeren in uw welzijn. Het ervaren van pijn heeft een negatieve invloed zowel fysiek als mentaal.
Doordat we worden beperkt in de handelingen die we uitvoeren of de bewegingen die we daarbij maken, worden we tevens beperkt in onze levensvreugde. Pijn zorgt voor heftige emoties en fysiek ongemak. In veel gevallen is pijn tijdelijk van aard. Dit kan komen door bijvoorbeeld een ongeval, het maken van een verkeerde beweging of bij ziekte. Maar pijn kan ook chronische vormen aannemen.
Bij chronische pijnklachten ligt de oorzaak van de pijn niet alleen op het fysieke gedeelte van ons lichaam, maar zeker ook op het mentale gedeelte. Daarom is een gezond lichaam en een gezonde geest van groot belang. Als deze door toedoen van diverse factoren uit balans is gebracht, kunnen er chronische pijnklachten ontstaan. Hierbij kunt u denken aan spanningshoofdpijn of uitstralingspijn in de armen of benen. De oorzaak aanpakken is dan van groot belang.

Oplossing chronische pijnklachten
Oplossing voor chronische klachten met triggerpoint reset methode

Als ervaren reset coach in Almere maak ik gebruik van de triggerpoint reset methode. Dit betreft een zachte behandelingstechniek welke een blijvende oplossing geeft bij chronische pijnklachten. Daarbij maak ik ook gebruik van het onderbewustzijn. De onderliggende oorzaak van de pijnklachten is in veel gevallen juist hier te vinden. Door het toepassen van mind-body coaching kan ik altijd een totaalaanpak aanbieden welke geheel is afgestemd op uw specifieke hulpvraag.
Als triggerpoint coach in Almere vind ik het nemen van voldoende tijd van groot belang. Zo kan er niet alleen een blijvende oplossing tegen pijnklachten geboden worden, maar is de behandeling ook nog eens vele malen effectiever. Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf gebruik te maken van een gratis adviesgesprek. Door mijn ruime ervaring als coach voorzie ik u graag van een waardevolle advisering omtrent de triggerpoint reset methode.
Daarbij maakt het natuurlijk niet uit van welke vorm van chronische pijnklachten u hinder ondervindt. Mijn behandeltraject bestaat tevens uit diverse huiswerkopdrachten, waardoor u echt aan uzelf gaat werken. Zo ontstaat er meer bewustwording en verbinding met uw onderbewustzijn. Als u op zoek bent naar een oplossing voor chronische klachten sta ik dan ook graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek.

TERMS I PRIVACY I LEGAL
All Rights Reserved 2019.
Powered By ClickFunnels.com